Jonasdotter

Kategori: I want

Höstens blusar

HÄR/ 2 HÄR/ 3 HÄR/ 4 HÄR

5 HÄR/ 6 HÄR/ 7 HÄR/ 8 HÄR

Lite blusar som passar bra i höst. Antigen en svart blus vilket är ett säkert kort, eller en lite mer färgglad till de mörka dagarna. Vad väljer du? Själv älskar jag blusar med "knyte" vid halsen, är även ett fan av småprickigt. <3

Classy and..

Jacka// Blus// Kjol// Scarfs// Pumps// Lack-skor// Örhänge

 

Lite ljusa snygga plagg för hösten, genom att blanda in lite mörkare toner får man en starkare höstkänsla. Här är några av mina favoriter, med platta skor blir det en snygg vardagslook, på med pumpsen och du är redo för fest! 

BEAUTY WANTIES1. Sleek Makeup Cream Contour Kit HÄR / 2. DIORSHOW Brow Chalk HÄR / 3. Yves Saint Laurent La Laque Couture - 39 Beige Gallery HÄR / 4. IMAN Luxury Moisturising Lipstick - Black Brandy HÄR / 5. By Terry Fall Collection: Terrybly Densiliss Blush Compact HÄR / 6. IsaDora Eye Color Bar - Nude Essentials HÄR / 7. Crabtree & Evelyn Caribbean Island Wild Flowers Hand Therapy HÄR / 8. theBalm Mary Lou Manizer HÄR / 9. Lily Lolo Mineral Finishing Powder HÄR / 10. Yves Saint Laurent Black Opium EdP HÄR

Höstfavoriter

Dagens VILL HA!

HÄR/ HÄR

HÄR/ HÄR

 

 

SÄKER STIL!

Polo/ Bh/ T-shirt/ Byxa/ Väska/ Armband 

Bok/ Skinnjacka/ Stickad/ Kappa/ Väska/ Skor

 

Jag antar att ni också lyssnat på podden "Säker stil" med Emilia de Poret och Ebba Kleberg von Sydow. Det är min absoluta favorit så om ni inte lyssnat, LYSSNA! De tipsar om att skapa den perfekta bas-garderoben som du sedan kan göra roligare med enkla trick, assessorer och några få utstickande klädesplagg. Mellan alla klädtips får man höra allt annat mellan himmel och jord. Här tänkte jag visa lite saker som jag tänkte satsa på i höst. Något jag verkligen vill införskaffa är den perfekta stickade tröjan med lite högre krage, en skinnjacka, ett stelt armband och en weekendbag. Vad vill ni ha i höst?

Wishlist

HÄR/ HÄR

Två önskningar till hösten, en superfin stickad och en weekendbag från DARMAR. Jag som lever i en kappsäck borde prioritera på en snygg stor bag som jag kan ha när jag åker runt. Man vill ju vara lite styleish. Ellerhur?! Den stickade hade varit perfekt över klänningen svala kvällar eller till jeans under skinnjackan. JATACK till båda! Tur man fyller år i September..

xoxo

REA- FAVORITER

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

 

Nu får ni se lite rea-favoriter på diverse märkeskläder. När det gäller att köpa lite dyrare kläder tycker jag det är perfekt när det är rea. Ofta har dyrare märken rätt bra rea på sina plagg. Större summor blir också billigare även om det inte skulle vara så många procent rabatt. Någon jag tänkte spana efter på rean är den svara perfekta klänningen inför hösten, Byxor eller jeans som även passar till hösten, sen också en stickad snygg tröja som man kan slänga över sommarklänningen eller ha när kylan & mörkare tider börjar komma. Någon ni ska kolla efter?

ÄLSKAR1. Vin-set HÄR / 2. Ljushållare HÄR / 3. Skål HÄR / 4. Skohorn HÄR / 5. Ljusstake HÄR / 6. Sparbössa HÄR / 7. Kanna HÄR / 8. Servettringar HÄR / 9. Bricka HÄR

ÄLSKAR Georg Jensen, hur fina saker är det inte? Jag har faktisk några saker därifrån, bland annat ett halsband som jag fick i julklapp. Många saker är super att se bort, när mitt gudbarn döptes fick hon elefanten som också är en spargris. Fin va? Vill ha allt!

BLUE

Vill ha blåa klänningar, ränder, sandaler, stråhatt, solglasögon och strosa längs en strand. Stanna och ta ett glas vin och njuta... Franska rivieran, ja tack!

SO CUTE!

"Say Summer"

1 HÄR/ 2 HÄR/ 3 HÄR/ 4 HÄR/ 5 HÄR/ 6 HÄR/ 7 HÄR

Ljusa sommarfavoriter som jag gärna haft. Just nu suktar jag efter ett par snygga lägre skor. Skor som man kan ha när man ska ut och äta på kvällen, gå på stan eller vill vara lite finare fast ändå inte med klack. Har ni tips? 

Fyra favoriter

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Om det är något jag ska investera i till hösten så är det en svart snygg byxdress. Gud vad snyggt det är! Håller ni inte med? 

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Den perfekta vita, ja TACK!

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Svart på stranden är alltid ett säkert kort! 

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Kommit på att en klar favorit hos mig är den ljusa kjolen. Matcha med tubtopp, en nerstoppad lösare långärmad tröja eller ett snyggt linne. Har en men vill ha fler...

just ordered

Beställde en klänning från Ida Sjöstedt för några dagar sedan och fick hem den idag. Den var dock inte som jag hoppats på och den passade inte mig alls. Istället blev det en ny beställning på en klänning från Filippa K. En klänning jag kan ha i sommar och möjligtvis på ett bröllop jag ska på. Älskar verkligen färgen! Vad tycker ni? Finns HÄR.

Midsommarfin!

1 HÄR/ 2 HÄR/ 3 HÄR / 4 HÄR/ 5 HÄR/ 6 HÄR/ 7 HÄR/ 8 HÄR

Dream dress

1. HÄR/ 2. HÄR/ 3. HÄR/ 4. HÄR

Sweet dreams..

Budget vs Lyx

Budget vs Lyx 

Här är verkligen en väska som är lik "by Malene Birger"s populära väska. Håller ni inte med? Jag har själv en från By Malene Birger i beige. Hade inte tackat nej till en svart också då min passar bäst under de ljusa tiderna. Hittade dock den ni ser här på bilden till extremt bra pris för att vara så lik. Kanske blir en sådan?

Country Dreams

Hittat en sida med så mycket snygga saker, nämligen countrydreams. De har allt mellan himmel och jord. Flera olika märken och stilar. Mycket kläder, accessoarer, lite inredning osv.. Här är ett kollage med lite av mina favoriter. 

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

 

YES, please

HÄR/ HÄR/

HÄR/ HÄR