Jonasdotter

inredningsdrömmar..

Inredningsdrömmar.... Vissa kanske är lite stora men drömma ska man alltid. Detta är lite inspiration inför min framtida lägenhet. Bilder hittade på pinterest.se 

Vardagsrummet: En öppen spis, som dessa vita, tycker det är så otroligt fint, levande och mysigt!! Även stuckaturen i taket är helt magiskt.. Jag hade velat ha ljusa väggar, stora fönster så man får in mycket ljus, en bekväm stor soffa och gärna öppet ut mot köket. Att stå och laga mat medan man ändå umgås med dina gäster. Nån stor planta och en härlig matta! 

Köket, så svårt då det finns så mycket olika. Tusen olika bänkskivor i olika färger och material. Tusen olika köksluckor och handtag.. Tycker de på bilderna är riktigt snygga på olika sätt. Fiskbensgolvet är ju också to die for. Eller vad säger ni? 

Sovrummet, prio ett en STOR säng och sköna härliga sängkläder samt ett dubbeltäcke.. Har det här i London och det är så mycket skönare än de lilla täcket jag har hemma.. En stor matta under sängen eller kanske heltäckningsmatta på golvet? En härlig sängram, bra förvaring med garderober och en enorm spegel. Gärna ett bra sminkbord och lite fina tavlor också..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas