Jonasdotter

Stone of Sweden..

 

De är inte bara mina gudföräldrar, vänner och chefer, utan världens mest inspirerande och kreativa människor. Jenni & Andreas. De har företaget och butiken "Kullaro". Inte bara hjärnorna till all design utan också hantverkarna bakom allt de hårda arbetet. Detta kallar jag verkligen riktiga hantverkare från grund och botten. Föremålen är i svart diabas vilket är en spännande, robust sten. Genom att slipa, polera, hugga, borra och dona så kan man (rättaresagt dom kan) skapa vad som helst. (Nästan iallafall.) När jag kommer till butiken och ska jobba förundras jag varje gång av någon ny skapelse som de gjort eller kommit på. Det är allt ifrån stora konstverk till små nätta smycken. Det finns något för alla. Jag lovar er. 

Den senaste tiden har Jennie & Andreas gjort ett samarbete med designern Lisa Hilland. Utav tre kloka huvuden har helt otroliga skapelser kommit fram. Dessa produkter har varit runt om i Sverige på design/möbel-mässor och fått stor uppmärksamhet i flera stora tidningar. Allt skriveri om den senaste kollektionen är otroligt positiv och jag tror inte någon inte kan hålla med om vad som sägs. Möblerna och konstverken är verkligen så lyxiga  samtidigt som de ändå är enkla med de otroliga formerna & linjerna! De ligger verkligen i tiden just nu och jag tror de kommer stanna kvar. Om jag haft ett eget hus hade dessa möbler gärna fått pryda mitt hem.

Redan nu har jag några smycken från Kullaro som används flitigt. De piffar upp en hel outfit. Den svara stenen gör att det känns så lyxigt och tillsammans med silvret så blir det bara bättre.. Jag har även en mortel som jag kommer använda flitigt i framtiden och jag har även en plan om att skaffa mig en kavel den dagen jag väl flyttar. Det känns som jag vill ha allt... och om det inte får plats hos mig så är det annars en väldigt bra, rolig, snygg och uppskattad present att ge bort.

 

Om ni vill läsa mer om Jenni & Andreas och deras företag kan ni göra det HÄR & även besöka webbshoppen!

Håller ni inte med?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas