Jonasdotter

lördag

Följ min resa via instagram: raagna 

Hoppas ni har haft en bra dag! Här skiner solen dag efter dag. Idag har jag mestadels varit i skuggan.. Blivit magsjuk och ni som varit de utomlands  vet vad de innebär.. Hoppas det värsta går om tills imorgon. Hade varit skönt att inte vara illamående iallafall.. Annars har dagen varit toppen, en lugn dag vid stranden. Dags för mig att sova

xoxo

 

Beach´n

33 grader i skuggan är standard här. Idag var det vår andra heldag som spenderades på ett lite annorlunda sätt. Ska berätta mer imorgon! Annars har vi bara haft gött standhäng. Stranden är lång och fin! Inte förryckte folk utan allt är bara så bra. Känns bra att vi har fem nätter kvar här. 

Nu ska jag sova. Efter en dundermiddag är jag trött och nöjd. Pussar 

In the cab

Idag blir det utflykt med familjen. Vi ska åka båt genom små byar, fiska och laga mat med en indisk familj. Ska verkligen bli spännande! Såhär taggade är vi! Hoppas ni får en bra dag :D

En kväll på Agonda

Några kvällsbilder från stranden, barnen spelar fotboll och några drar upp fiskenät, solen är påväg ner och äldre par sitter med ett glas vin. Allt är bara så mysigt. Det ända jag saknar nu är mitt hjärta.. En puss eller två hade inte varit fel

xoxo from India 

Morgonjogg på stranden

Godmorgon! Hela natten hörde man vågorna så pass att det kändes som de skulle komma över vår lilla bungalow. Mysigt men man måste nog vänja sig lite för att kunna sova i allt ljud. Imorse ställde vi klockan för att träna innan solen kommit upp helt. Vi sprang på stranden vilket var riktigt jobbigt men samtidigt skönt! Vi gjorde även lite övningar för bålen och avslutade med lite yoga- inspirerad stretching. Nu har vi tagit en avsvalkade dusch och servitrisen har kommit med kaffe och te till vår lilla balkong så nu njuter vi med utsikt över havet. Jag och Sigrid har verkligen fått den bästa bungalown med den bästa utsikten! Älskar allt här. Nu blir det frukost.

Pussar

Utsikten just nu & svettiga, röda jag efter joggingturen. 

 

Grönt är skönt!

Min nya gröna sköna hittar ni HÄR. Dock lite skrynklig nu, får stryka till den sen ska den användas. Vad tycker ni?

Indian food in India

PANJI GOA

Resan än så länge har väl haft sina toppar och dalar. Flygresan var lång som vi visste då det var två mellanlandningar. De första i Paris och de andra i Mumbai (Bombay). Trotts förseningar med flyget kom vi till den första staden tidigare än vi tänkt. Vi kom hit vid ca 05.00 då receptionen till vårt boende var stängd och vi fick inte tag på någon vilket var begripligt då incheckningen var vid 11.00, vi fördrev tid i en park där vi bara låg och tog det lugnt. Vad ska man göra? Allt var stängt. När vi väl fick rummet somnade alla direkt i sängarna. Så skönt, efter en dusch gick vi ut på gatorna och strosade.

Gud vilka kontraster från tex nit förra inlägg. Här är det mycket misär och fattigdom. Dock måste man lära sig att se de vackra även i det. Nu efter några timmars sömn ska vi ut och äta. På tio minuter har det hunnit bli bäckmörkt ser jag nu. Snacka om ressjuka gänget. Imorgon bär det av till beachen för lugn och go! Skönt!

Pussar

Paris

Gokväll blir det för mig men inte för er. Vi ligger 4,5 timmar efter här i Indien. Nu tänkte jag bara visa lite bilder från flygplatsen i Paris. Hur fint? Älskar verkligen fina & roliga flygplatser. Lite annat från de här i Indien. Där hade vi ett stopp på hitvägen, på hemvägen blir det ett stopp i London och då kan man ju passa på att handla lite med om man hittar något..

XOXO