Jonasdotter

Malta tbt

Kollade igenom massa bilder och såg Malta-bilderna. När jag slutade nian så åkte jag själv på språkresa till Malta i tre veckor. Underbara veckor. Åkte med Ef och hade helt underbart. Träffade vänner för livet! Även starka minnen.. En extremt liten ön som är värt att besöka. Himla fint om man hamnar på rätt plats. Även varmt och mycket party! 

Någon mer som varit där?

Red lips

Några snabba från dagen. Älskar bilderna när jag har blött hår. Eller? haha..  En grå dag som ändå har varit väldigt bra. xoxo

New hair, new me

 

Här är resultatet på mitt hår som jag gjorde vid idag. Efter skolan gick jag till frissan där Annie nyanserade, klippte och fixade det. Så himla nöjd. Perfekt att göra detta när man inte vill färga håret men ändå få en fräsch nyans. Hon och ett par andra tjejer har precis startat en ny salong som är riktigt najs. Så snyggt! De är också så trevliga och duktiga. Deras hemsida fins HÄR om du är nyfiken på hur de ser ut och behöver fixa till ditt hår.

Bilderna på håret gör de orättvist (var mörkt nu när jag tog dem..)

Need This.

Väska HÄR/ Klänning HÄR/ Stickad HÄR/ Jacka HÄR/ Jeans HÄR/ Blus HÄR

Princess

Godmorgon! Idag ställde jag om klockan i nästan två timmar, var så skönt att sova. När jag äntligen kom upp sprang jag en lite runda och sen fixade mig. Nu sitter jag med en god frukost och en stor kopp te. Den fina tekoppen är gjord av min superduktiga mamma. Perfekt morgon när man inte börjar förens 12.30. Efter skolan ska jag till frissan och???... det får ni se sen. Pussar!

Drömmer,

Faux fur

Byxor/ Veromoda- Jacka/ Lindex (min underbara systers)- Väska/ Gina tricot- Polo/ Gina tricot- Iphoneskal/ Caseapp

Dagens lookish får ni här genom linsen av min mobil. Blev några snabba bilder som jag tog imorse innan jag kilade till skolan. Dagen gick snabbt men i slutet av dagen fick jag en jäkla huvudvärk.. så tråkigt! Men ett zumbapass och ett cxworx-pass gick jag igenom. Nu blir de köttfärsoppa och knäckebröd till kvällsmat! xoxo

Monday

Godmorgon!

Guuud va längesedan det var skola nu.. Typ glömt hur man gör??? Hahah! Steg upp med tuppen och fixade mig och nu sitter jag med två knäckebröd m avokado. Så Gottt! Dags att springa till bussen.. Idag är en lång dag. xoxo

B Ä S T

Blev ett bröstpass och lite mage efter de. Bestämde också att vi skulle bli lite mer seriösa med träningen igen. Heja oss! Denna gången så måste de gå. Annars kommer jag bli besviken på mig själv och det orkar jag inte. 

Nya brallor +

En bild på mina nya brallor som jag fyndade på veromodas rea. 75kr så blev ett par till mig och ett par till Lillan. Tycker personligen att de kan vara dösnygga om man har rätt kläder till. Vad tycker ni?

Carlings!

När jag var i stan för någon dag sedan fick jag med mig denna skjortan hem. Passr nu i vinter tycker jag. Blev min för 150kr på carlings rea! Super! Satt som en smäck. I vanliga fall tycker jag många skjortor är dåligt sydda vid brösten, ni vet när det blir ett sådant hål mellan knapparna...  Men denna var super :) 

 

George Jensen

En av mina julklappar från mamma och pappa som jag inte visat speciellt noga innan. Haft de på många bilder, inte tagit av de sen jag fick de. I början kan jag erkänna att jag var riktigt skeptisk till om det var mig, men nu är jag helt såld. Älskar de! Det är från Geore Jensen så man kan ju köpa passande ringar, armband osv senare. Finns att köpa HÄR

Me again

En sista söndag innan skolan börjar igen. Erkänner ångersten som kryper längs mig. Även otroligt båsigt ute, tror de flesta har märkt att det är storm? Eller det var iallafall  inatt. Tänkte dela med mig av lite mysiga låtar som passar bra denna dag.

 

Bones- Dustin Tebutt 

Sweat- RY X

Shine- Benjamin Francis Leftwich

Here with me- Susie suh, Robot koch

Love me like you do- Ellie 

 

 

Breakfast.

Dagens frukost betsod av ett par skivor hemmabakat bröd, två ägg, avokado och en halva greapfrukt. Till de en stor kopp te och nypressad jucie. Så gott och fresht. Vad har ni ätit idag?