Jonasdotter

Q/ A

Om någon skulle fråga dig om hjälp med kost och träning, skulle du hjälpa hon/han då? :)

Ja det skulle jag absolut göra! Har redan skrivit med endel om de och jag är ju ingen expert men man kan ju alltid försöka och säga min metod. Kram!

 

Bor du hos dina föräldrar eller i t.ex egen lägenhet? Vilken linje går du?

Just med var jag bor är lite flummigt. Just nu bor jag i en resväska som far emellan tre olika ställen varje vecka.. På veckodagarna bor jag hos min morbror och hans tjej i Kristianstad för det är mycket närmare till skolan. Underlättar väldigt mycket! På helger och lov bor jag hos mina föräldrar i Strönhult och jag bor också endel hos min pojkvän i Lönsboda. Jag hade gärna velat dela mig på tre ibland men det går ju inte. Jag går Media inriktning Foto :)

 

Bor du hos din pojkvän?

Som jag sa innan, inte på heltid, bara lite ibland :)

 

Superbra blogg verkligen!! skulle vilja veta hur ditt och Markus förhållande är? Bor ni tillsammans? Träffas ni ofta? Gör ni ofta saker tillsammans osv osv?

Tack va söt du är! Vi har nog de som de flesta när de gäller konflikter. Dom kommer och går i perioder och det klart att dom finns och att det ibland är jobbigt. Men vi löser de rätt snabbt. Vi bor ej tillsammans. Vi ses ofta när jag har lov (och han jobbar dag) sen varje helg nästan. Vi gör mycket tillsammans tycker jag, små vardagssaker som betyder mycket, lagar middagar med ett glas vin och lyssnar på musik, tränar och är ute och går, är på bio och vi reser oftast några gånger om året (när pengarna räcker till haha...) Tycker de är viktigt att hitta på saker och överraska ibland även om man varit ihop ett tag. 

 

Hej! Vilket gymnasium går du på? Vilken linje läser du? Vad vill du bli? :)

Hej! Jag går på C4 i Kristianstad, som jag sa innan, Media- Foto är min inriktning. Vad jag vill bli är den stora frågan, är intresserad av människor, mat, foto, skriva och mode.. förhoppningsvis någon blandning av detta. Drömmen är kanske en stor modetidning på högsta våningen ;) drömma kan man.. 

 

jättefina bilder! Vad har du för kamera? 

Hej Ragna!! Tycker om din blogg jättemycket och undrar verkligen vad du fotar med för kamera? tycker dina bilder är så himla fina! :) kram

TACK! & Tack! Två frågor i samma smäll som är lika! Jag använder mig av en canon eos 60D och jag har oftast ett fast objektiv, antingen 65mm eller 80mm. 

 

Vad är de i skålen med banan?

Det är superlätt och gott! Banan med sweet chilisås. Passar perfekt till asiatiskt, thai eller annan mat. 

 

Vad har du för läppstift? Supersnyggt! 

Det är ifrån Make up store och heter "First kiss"

 

Vart är den ifrån??? 

Det är ifrån H&M.

 Vad använder du för smink? din hy är sååå perfekt!!

Men tack först och främst! Min hy är så varierande beroende på väder och allt.. Jag använder Bare mineral" smink som grund sen händer det att jag använder lite extra solpuder eller rouge från ett annat märke. Vissa dagar (dock rätt sällan) använder jag också bb-cream från loreal paris. Kör annars på väldigt basic produkter.

Vart har du köpt läppstiftet du har på bilden? Jättefint!  

Normal 0 21 false false false SV JA X-NONE

Jag har köpt de på sephora! Ett nudefärgat som jag verkligen älskar!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas